آموزش وردپرس

آموزش افزایش حداکثر حجم آپلود فایل در وردپرس

اگر در سایت وردپرس خود فایل های زیادی آپلود می کنید، شاید با اروری مثل “حجم فایل بیشتر از حداکثر مجاز است” روبرو شده باشید. این مشکل معمولا هنگام آپلود فایل های بزرگ مثل ویدیو یا PDF دیده می شود.

دلیلش این است که بسیاری از هاست ها به صورت پیش فرض، محدودیت حجم آپلود را پایین در نظر می گیرند. پس اگر نتوانستید فایلی را به خاطر بزرگ بودن حجمش آپلود کنید، در این مقاله راه حل آن را به شما آموزش می دهیم.

چطور بفهمیم محدودیت حجم آپلود سایت چقدر است

اول از همه باید ببینید که محدودیت فعلی حجم آپلود در سایت وردپرس شما چند مگابایت است. برای این کار کافیست از پیشخوان وردپرس وارد بخش رسانه > افزودن شوید.

در این صفحه، پایین فرم آپلود نوشته شده که حداکثر حجم مجاز برای آپلود در سایت شما چقدر است.

حالا که این عدد را می دانید، نوبت به افزایش آن رسیده است.

افزایش حجم آپلود با استفاده از افزونه وردپرس

ساده ترین روش برای بالا بردن حجم آپلود در وردپرس، نصب افزونه Tuxedo Big File Uploads است. این افزونه به شما اجازه می دهد بدون نیاز به کدنویسی، حداکثر حجم آپلود را افزایش دهید.

این افزونه بیش از ۱۰۰ هزار نصب فعال دارد و میانگین رضایت کاربران آن ۹۸ درصد است.

نصب و استفاده از آن بسیار راحت است. کافیست وارد پیشخوان شوید، به بخش افزونه ها > افزودن بروید و عبارت “Tuxedo” را جستجو کنید. بعد از نصب و فعال سازی، به تنظیمات افزونه دسترسی خواهید داشت.

برای دسترسی به تنظیمات آن، از منوی تنظیمات > رسانه استفاده کنید. در اینجا گزینه جدیدی نمایش داده می شود که می توانید مقدار دلخواه برای حداکثر حجم فایل را وارد کنید. مطابق این تصویر:

بهتر است به جای قرار دادن عدد بسیار بالا یا نامحدود، فقط به اندازه نیازتان مقدار تنظیم کنید. مثلا اگر قرار است فایل هایی تا ۵۱۲ مگابایت آپلود کنید، همین عدد را وارد کنید.

افزایش حجم آپلود از طریق فایل function.php قالب

اگر به کدنویسی آشنا هستید، می توانید یک کد ساده در فایل functions.php قالب سایت قرار دهید تا محدودیت حجم آپلود افزایش پیدا کند. البته باید بدانید که این روش ممکن است در بعضی سرورها عمل نکند.

در ادامه کدی را می بینید که باید به فایل function.php اضافه کنید:

@ini_set( 'upload_max_size' , '128M' );
@ini_set( 'post_max_size', '128M');
@ini_set( 'max_execution_time', '300' );

در این کد، حجم مجاز برای آپلود و حجم داده های ارسالی در هر پست روی ۱۲۸ مگابایت تنظیم شده و زمان اجرای اسکریپت به ۳۰۰ ثانیه افزایش یافته است.

اگر این روش در سایت شما نتیجه نداد، پیشنهاد می کنیم با پشتیبانی هاست تماس بگیرید. بسیاری از هاست ها این تنظیم را برای شما انجام می دهند.

در صورتی که هر یک از مراحل بالا برایتان سخت بود یا سوالی داشتید، حتما در بخش نظرات مطرح کنید تا راهنمایی لازم را ارائه دهیم. همچنین اگر از هاست مدیریت شده استفاده می کنید، اغلب این هاست ها این قابلیت را دارند که برای شما محدودیت آپلود فایل را افزایش دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *